tattoo Posty: 715 Wysłany: Czw Mar 13, 2008 11:14 am
|
|
Anonymous napisał: |
hehe gangsterki sie wam zachciewa?? a w pizde to nie chcecie.sami poszkodowani.szpanować sie chce co??  |
To nie gangsterka
|
 tattoo Dołączył: 18 Sty 2008
|
|
  |
 |
Sylwia Wysłany: Pią Mar 21, 2008 7:10 pm
|
|
Witam. prosze o poradę jesli ktoś wie cos na ten temat. Chce sobie wytatuowac sentencje LOs Ami (mały tatuaz na karku). oznacza tu Umrę uśmiechnięty. Ale spotkałam sie z opinia ze to więzienny tatuaz. dla mnie te słowa są przejawem dystansu do śmierci i pasowałyby do mojego usposobienia. Ale nie chciałabym zeby mój tatuaz był manifestacja czegos z czym sie nie identyfikuję, ani tez nikomu się narażac. dzieki z góry. Sylwia
|
Sylwia
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sob Maj 10, 2008 12:45 pm
|
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sro Maj 21, 2008 10:44 am
|
|
a_girl_named_mad napisał: |
Anonymous napisał: |
ja w ogóle nie widzę sensu robienia sobie takich tatuaży więziennych. w większosci są one robione w zk nie z własnej woli, ale z przumsu, żeby się określić, oznakować itp.
jeśli kogoś interesuje znaczenie - chętnie poślę na priv alo na maila bo jest tego dość dużo. |
to było moje  |
CHOC MAM STOSUNKOWO NIEWIELE LAT TO NIESTETY MIALEM DOCZYNIENIA Z ZAKLADEM KARNYN. I MAM PARE PAMIATEK NA SKURZE. ALE TO PRAWDA POZA MURAMI O TYM SIE NIE MOWI...A CO DO ZNACZENIA; JEST ICH SETKI I CALY CZAS TO EWOLUUJE..PZDR.
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Cze 01, 2008 12:25 am
|
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Cze 16, 2008 3:06 pm
|
|
|
|
 |
tattoo Posty: 715 Wysłany: Sro Cze 25, 2008 11:16 pm
|
|
|
  |
 |
tattoo Posty: 715 Wysłany: Sro Cze 25, 2008 11:18 pm
|
|
mistrz05 napisał: |
Gosiak napisał: |
a czy tatuaż kwiatek wokół pępka ma jakies znaczenie jeżeli chodzi o tatuaże więzienne?
plizz o odp :] |
no to znaczy ze masz ojca pedala |
Polska wybacza Twoja glupote
|
|
|
  |
 |
111madzia Wysłany: Czw Lip 03, 2008 6:09 pm
|
|
mój niespełna 16 letni syn ma wytatuowane trzy kropki w okolicy łokcia Czy może mnie ktoś uswiadomić co mogą one oznaczać.sama niemam nic przeciw tatuażom nawet mi sie bardzo podobaja ale obawiam sie ze to nie jest taki tatuaz zwykły.prosze o pomoc .bardzo dziekuję
|
111madzia
|
|
|
 |
tattoo Posty: 715 Wysłany: Pią Lip 04, 2008 10:24 am
|
|
111madzia napisał: |
mój niespełna 16 letni syn ma wytatuowane trzy kropki w okolicy łokcia Czy może mnie ktoś uswiadomić co mogą one oznaczać.sama niemam nic przeciw tatuażom nawet mi sie bardzo podobaja ale obawiam sie ze to nie jest taki tatuaz zwykły.prosze o pomoc .bardzo dziekuję |
3 kropki na lokciu to tatuaz wiezienny. A tatuaz ten oznacza "pierd***e konfidentow"
|
|
|
  |
 |
madzia Posty: 1 Wysłany: Pon Lip 07, 2008 10:28 pm
|
|
tattoo napisał: |
111madzia napisał: |
mój niespełna 16 letni syn ma wytatuowane trzy kropki w okolicy łokcia Czy może mnie ktoś uswiadomić co mogą one oznaczać.sama niemam nic przeciw tatuażom nawet mi sie bardzo podobaja ale obawiam sie ze to nie jest taki tatuaz zwykły.prosze o pomoc .bardzo dziekuję |
3 kropki na lokciu to tatuaz wiezienny. A tatuaz ten oznacza "pierd***e konfidentow" |
dzięki za odpowiedz
|
madzia Dołączył: 03 Lip 2008
|
|
  |
 |
Maverick"] Wysłany: Nie Sie 03, 2008 4:12 pm
|
|
co ty - o tym wiesz
|
Maverick"]
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Sie 05, 2008 10:02 pm
|
|
|
|
 |
plaga Wysłany: Nie Sie 24, 2008 1:01 pm
|
|
dobrze zes mu ziomek powiedzxial bo za taka gadke "cynkowke za uchem"to go czeka SPAM w odbyt jak wjedzie gdzie do mnie
|
plaga
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Sie 24, 2008 1:07 pm
|
|
3 kropkna lokciu to zakladowy tekst dla malolatow a co znaczy to juz jest malo wazne niech ci syn powie jak wie bo czesto ludzie tylko mysla ze znaja i ch znaczenie bo im ktos frach nagadał
|
Gość
|
|
|
 |
|