cyberdex Posty: 30 Wysłany: Nie Lut 20, 2005 2:33 pm
|
|
Zapraszam do oddania swojego głosu.
|
 cyberdex Dołączył: 07 Mar 2004
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Pon Kwi 18, 2005 2:50 pm
|
|
mam tygrysa na udzie, tribale na lydkach a w planach stylizowany napisek na przedramieniu
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Maj 31, 2005 6:01 pm
|
|
siema. mam prawie 19 lat i mysle nad jakas panterka na kltce do dziabniecia sobie ale jeszcze sie nie zdecydowalem konkrertniealbo czegostakfajnego na cale zycienie spotkalem. ale mysle kokretnie nad jakim motywem zwiazanam ze zwierzetami a moze potem jakis tribalek na ramieniu
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Lip 03, 2005 3:13 pm
|
|
jaszczurka na prawej nodze....
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pią Lip 15, 2005 10:01 am
|
|
CHe Guevara po lewej stronie poniżej pępka
|
Gość
|
|
|
 |
Ishtar Wysłany: Wto Lip 19, 2005 9:13 pm
|
|
w niedziele mam zamiar zrobić sobie smoka na łopatce tylko martwi mnie ze duzo ludzi wybiera teraz smoki, a ja chciałabym coś oryginalnego
|
Ishtar
|
|
|
 |
cytry Wysłany: Czw Sie 04, 2005 3:58 pm
|
|
ja mam w planach (już skonslutowanych z wykonawcami) zrobić gdzies....gdzieś na plecach płonącą cytrynę...no kolorową rzecz jasna.....jest mojego projetu,moja moja i tylko moja własna i nikt takiej nie bedzie miał
|
cytry
|
|
|
 |
Di Di Wysłany: Sob Sie 06, 2005 11:50 am
|
|
Ja mam tribala na dole na plecach! Zauwazyłam ze duzo facetow na to leci! po za tym bardzo mi się podobaja tribale poprostu je uwielbiam! Mysle juz o następnym mój tribal jest poczatkiem mojego motta " jeżeli nie moge żyć normalnie to będe zyć nienormalnie jak sie tylko da"!!! Mam takie motto, poniewaz jestem chora - mam guza na węzłach chlonnych i jestem pod kontrolą chemiatorologa! Bo w kazdej chwili moze to sie przeistoczyć w raka!!!
|
Di Di
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Sie 14, 2005 1:13 pm
|
|
smok wyskakujacy z fal na lopatce i 3 kanji na ramieniu.
|
Gość
|
|
|
 |
sabus Wysłany: Wto Sie 16, 2005 7:02 pm
|
|
ja mam tribala na łopatce ale małego chociaz powiem ze to bardzo wciaga bo juz mysle o nastepnym:d
|
sabus
|
|
|
 |
cHrzanek Wysłany: Sob Sie 20, 2005 7:23 pm
|
|
Ja preferuję postacie.
|
cHrzanek
|
|
|
 |
ua Wysłany: Sob Sie 20, 2005 8:15 pm
|
|
ja bym se chciał zrobić tak
godło pewnego państwa[nie polski]
skorpiona
węża
cyfre "15"
i krzyż lub matke boską
|
ua
|
|
|
 |
Radziu Wysłany: Sob Paź 01, 2005 9:51 am
|
|
Ja mam wzór autorski na pół nogi!!!! od wewnętrznej strony, jak patrze na rysunki H.R.GIGERA to wydaje mi sie ze mój artysta się na nim trochę wzorował, inspirował. Mianowicie mam biomechanic. Z dwoma twarzami, więc nie jest to czysty styl biomechanic, ale zawiera odpowiednie elementy. Najważniejsze jest to, iż nikt nie będzie miał takiego samego, nie znajdziecie mojego wzoru w necie czy w katalogach... Nie chciał bym nigdy spotkać kolesia z takim samy tattoo co ja ma, poczuł bym ogromną doline, stało by się to komerjcą dla mnie.
|
Radziu
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Sob Paź 29, 2005 11:20 am
|
|
ja mam wazke na plecach a w planach kanji
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pią Lis 04, 2005 11:18 am
|
|
[quote="Ishtar"]w niedziele mam zamiar zrobić sobie smoka na łopatce tylko martwi mnie ze duzo ludzi wybiera teraz smoki, a ja chciałabym coś oryginalnego[/quote]
|
Gość
|
|
|
 |
|