Ewelinka23 Wysłany: Czw Mar 09, 2006 11:43 am
|
|
Mam pytanie, czy zna ktos z Was znaczenie tatuazy wieziennych... Moze macie jakas stronke, gdzie objasnione jest Ich znaczenie...
Pozdrawiam
|
Ewelinka23
|
|
|
 |
GOSC Wysłany: Pią Mar 10, 2006 5:02 pm
|
|
O tych tatuażach sie nie mówi. Kazdy znaczy co innego a wiedza co tylko sami grypsujacy. Nawet jesli ktoś Ci objasnia jakis swój tatuaż to na 99% nie mowi prawdy
pozdrawiam
|
GOSC
|
|
|
 |
Maverick Wysłany: Pią Mar 10, 2006 6:58 pm
|
|
GOSCiu co to za bzdury..te informacje sa ogólnodostępne jak nie w necie to w książkach..Ewelina a co konkretnie cię interesuje?
pozdrawiam
|
Maverick
|
|
|
 |
a_girl_named_mad Posty: 7 Wysłany: Wto Mar 14, 2006 6:38 pm
|
|
pracowałam z zakładzie karnym i jeśli chcesz, mogę ci podać na maila znaczenie tatuaży
|
 a_girl_named_mad Dołączył: 19 Lut 2006
|
|
   |
 |
myflu Posty: 3 Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 1:37 pm
|
|
hehe ale cos Ci powiem kochana... za zrobienie sobie takiego tattoo mozesz dostac po twarzy od osob ktore uznaja ze na takowy nie zaslugujesz...
moj brat byl swiadkiem jak gosc zrobil sobie pagony... coz... musial to sobie sam scierac cegla... takie zycie...
|
myflu Dołączył: 09 Mar 2006
|
|
  |
 |
Gość Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 4:03 pm
|
|
ja w ogóle nie widzę sensu robienia sobie takich tatuaży więziennych. w większosci są one robione w zk nie z własnej woli, ale z przumsu, żeby się określić, oznakować itp.
jeśli kogoś interesuje znaczenie - chętnie poślę na priv alo na maila bo jest tego dość dużo.
|
Gość
|
|
|
 |
a_girl_named_mad Posty: 7 Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 4:04 pm
|
|
Anonymous napisał: |
ja w ogóle nie widzę sensu robienia sobie takich tatuaży więziennych. w większosci są one robione w zk nie z własnej woli, ale z przumsu, żeby się określić, oznakować itp.
jeśli kogoś interesuje znaczenie - chętnie poślę na priv alo na maila bo jest tego dość dużo. |
to było moje
|
 a_girl_named_mad Dołączył: 19 Lut 2006
|
|
   |
 |
gosc Wysłany: Nie Kwi 23, 2006 6:53 pm
|
|
a_girl_named_mad to jak mozesz byl bym bzrdo wdzieczny stephon@o2.pl z gory thx
pozdrawiam
|
gosc
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 2:13 pm
|
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Maj 21, 2006 9:02 pm
|
|
tatuaze gitow to tatuaze gitow a juz napewno wydziaranie sobie wieziennego tatuazu to robienie z siebie kogos kim sie nie jest Jak chcesz zrobic z siebie "bandyte" to sobie zrob cynkówe za uchem polecam
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Maj 21, 2006 9:02 pm
|
|
tatuaze gitow to tatuaze gitow a juz napewno wydziaranie sobie wieziennego tatuazu to robienie z siebie kogos kim sie nie jest Jak chcesz zrobic z siebie "bandyte" to sobie zrob cynkówe za uchem polecam
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Maj 22, 2006 10:38 am
|
|
cynkówe za uchem? chyba niewiesz co mówisz i lepiej nie zabieraj głosu na forum jak piszesz brednie
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Nie Lip 02, 2006 1:55 pm
|
|
a_girl_named_mad to jak mozesz byl bym bzrdo wdzieczny wiocher3@wp.pl z gory thx
pozdrawiam
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Lip 03, 2006 11:42 am
|
|
a_girl_named_mad napisał: |
Anonymous napisał: |
jeśli kogoś interesuje znaczenie - chętnie poślę na priv alo na maila bo jest tego dość dużo. |
to było moje  |
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Lip 03, 2006 12:12 pm
|
|
|
|