Gość Wysłany: Sro Lip 22, 2009 8:23 pm
|
|
[quote="shtojer"]W Dragonie za jedna taka literke biorą 100zł od sztuki wiec czy ja wiem czy tak drogo wpadnij do Bielska zrobie Ci za free. =][/quote]
niee. 1cm kwadratowy 20 zł!! pytałam sie jak sie cenią.
|
Gość
|
|
|
 |
remixx Wysłany: Wto Sty 19, 2010 2:41 pm
|
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Pon Sty 02, 2012 9:54 pm
|
|
[quote="kasieńka:)"]Mój ma wymiary około 20-25 cm na 15. Zapłaciłam 80 zł (tak , tak 80 zł!!!) ... Chłopak mi robił pigmentem a nie jakimiś tandetnymi barwnikami i zajeło mu to około 4 godzin. Cena zalezy w dużej mierze od tego czy ktoś robi po to by sie zarobić czy z miłości do tej sztuki. Fakt ze nie robiłam w salonie takim legalnym tylko w domu u tego typa. Ale warunki jego pracy są dużo lepsze od niektórym "profesjonalistów". W domu założył swój własny salon, pokój wyłożony płytkami, sprzet z górnej pólki. Jestem starsznie zadowolona![/i][/quote]
A mozesz podac namiary na tego goscia? Malo teraz ludzi ktorzy robia cos z pasji do tego co robia :/
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Sty 03, 2012 1:09 am
|
|
ale za to jest sporo de bili ktorzy wierza w takie bajki....ktoś cos napisze i zaraz to łapiecie! niech ktoś pokaże prace tego super mistrza! u mojego znajomego w swniarni tez sa plytki i co z tego???? 4h za 80 zł? no to musi buraki straszne napie rdalac....
|
Gość
|
|
|
 |
shigatsu Wysłany: Pią Mar 30, 2012 3:48 pm
|
|
normalna cena jak chcesz mieć dobrze wykonany tatuaż u pewniaka, rzecz jasna. ja robiłam dwa nieco większego rozmiaru znaki i zapłaciłam 250zł, nie uważam by to było dużo. tym bardziej że znaki kanji są nieco trudniejsze niż jakieś kwiaty czy motyle...
|
shigatsu
|
|
|
 |
ne4o Wysłany: Czw Kwi 12, 2012 5:48 pm
|
|
chciabym sie dowiedziec ile by kosztowało w warszawie zrobie tatuażu- dwóch zdań.
|
ne4o
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Czw Maj 24, 2012 8:02 am
|
|
to sie zapytaj w konkretnym studio... Wczystko zalezy od czcionki, jej wielkości, samego studia... Na "oko" z 500 zł chociaż pewnie znajdzie sie "artysta" co za 200 wydrapie....
|
Gość
|
|
|
 |
Gość Wysłany: Wto Gru 17, 2019 3:46 pm
|
|
ceny są bardzo zróżnicowane, trzeba pytać, bo po co przepłacać (oczywiście wszystko w granicach rozsądku)
|
Gość
|
|
|
 |
Karmelowa Posty: 6 Wysłany: Sro Mar 11, 2020 12:58 pm
|
|
Co człowiek to opinia. Znajomi nawet przy małych tatuażach płacą coś koło 200-300 zł. Oczywiście wszyscy byli u doświadczonych osób, spod których ręki wyjdzie wszystko według planu. Jak robisz taniej, to trochę na własne ryzyko. Za darmo też robią w ramach ćwiczeń, ale zawsze trzeba mieć świadomość, że może nie wyjść i konieczne będą poprawki lub maskowanie.
|
|
  |
 |
alex345678 Posty: 45 Wysłany: Pon Mar 29, 2021 1:24 pm
|
|
Karmelowa masz rację, to działa jak u innych specjalistów, za wiedzę i doświadczenie się płaci, choć oczywiście są osoby które zdecydowanie przeginają ze swoimi wyamganiami
|
 alex345678 Dołączył: 24 Wrz 2019
|
|
  |
 |
anjexosdefrgos Posty: 3 Wysłany: Sob Lut 08, 2025 5:38 pm
|
|
250 zł za taki tatuaż to raczej standardowa cena, zwłaszcza jeśli studio ma dobrą renomę. Koszty obejmują nie tylko samą pracę tatuatora, ale też sterylne warunki, wysokiej jakości tusz i obsługę. Oczywiście można znaleźć tańsze opcje, ale lepiej nie oszczędzać na czymś, co zostaje na całe życie. -- SPAM --j2t.com/pl/solutions/blogview/prognoza-gbp/ Podobnie jak w tradingu, gdzie najlepsi brokerzy oferują niskie koszty transakcyjne i konkurencyjne spready – warto patrzeć na jakość, a nie tylko cenę.
|
anjexosdefrgos Dołączył: 20 Sty 2022
|
|
  |
 |
|